Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Neeka - Kersen

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Ilse Goovaerts
Producer:Yves Meersschaert
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/12/2018
Digital Mosco - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kersen
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37KersenMosco
-
Single
Digital
07/12/2018

Neeka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rambler16/11/2013Tip: 53 
I Don't Need A Lover22/02/2014Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Candy Comfort11/05/2002266
Women Wonderland11/02/2006376
Deeper Well08/02/20141534
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.