Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Roland Van Campenhout - Pack Up Your Sorrows

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Roland Van Campenhout
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/12/2018
Digital Meyer / Gentle - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pack Up Your Sorrows
  5:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:08Pack Up Your SorrowsMeyer / Gentle
-
Single
Digital
07/12/2018

Roland Van Campenhout   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In & Out O' Love04/05/2013Tip: 53 
Calling Home03/08/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lime & Coconut29/11/20032013
The Great Atomic Power28/05/20052213
Never Enough23/02/2008219
Parcours31/10/2009265
Fortune Cookie (Steven De Bruyn, Tony Gyselinck & Roland Van Campenhout)23/10/20101001
Dah Blues Iz-A Comming16/02/2013838
New Found Sacred Ground04/05/20132517
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

FranzPanzer
Member
*****
Schön, dass der inzwischen 73-Jährige wieder was Neues bringt; verfolge seine Karriere seit Jahren interessiert. Ein erdiger Song mit sympathischem Motto wird hier präsentiert, ich find's gut.

gherkin
Member
****
Prima muziek van Roland.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.