Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kid Koala feat. Trixie Whitley - All For You

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Trixie Whitley
Eric San
Producer:Kid Koala
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

30/11/2018
Digital Caroline / Arts & Crafts ACX452 / 00827590452251 (UMG) / EAN 0827590452251
Toon detailsAlles beluisteren
1.All For You
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20All For YouCaroline / Arts & Crafts
ACX452 / 00827590452251
Single
Digital
30/11/2018

Trixie Whitley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Need Your Love19/01/2013453
Breathe You In My Dreams27/04/2013Tip: 2 
Never Enough05/10/2013Tip: 24 
Pieces11/01/2014Tip: 29 
Soft Spoken Words31/10/2015382
Closer30/01/2016Tip: 9 
Salt04/06/2016Tip: 11 
Dangermind05/11/2016Tip 
Heartbeat05/05/2018Tip: 18 
Touch12/01/2019Tip: 17 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fourth Corner16/02/2013398
Porta Bohemica31/10/2015171
Sway - Outtakes & Live Tracks05/11/20161719
 

Kid Koala   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12 Bit Blues02/02/20131971
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.