Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Seeb x Bastille - Grip

Cover Seeb x Bastille - Grip
Digital
Virgin 00602577355721

Nummer

Jaar:2018
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Espen Berg
Dan Smith
Thomas Eriksen
Mark Crew
Simen Eriksrud
Joakim Haukaas
Producer:Mark Crew
Kid Joki
SeeB
Earwulf
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/02/2019 (Positie 50)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:13909 (8 Punten)
Airplay:19/01/2019 / Piek: 31 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:22/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 73 / Weken: 5
be  Piek: 46 / Weken: 3 (V)
  Tip: 26 (W)
no  Piek: 25 / Weken: 5

Tracks

07/12/2018
Digital Virgin 00602577355721 (UMG) / EAN 0602577355721
Toon detailsAlles beluisteren
1.Grip
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18GripVirgin
00602577355721
Single
Digital
07/12/2018
3:16MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flaws02/03/2013Tip: 7 
Pompeii27/04/2013326
Laura Palmer14/09/20131214
Of The Night21/12/2013394
Things We Lost In The Fire25/01/20141015
Bad Blood12/07/2014Tip: 5 
Torn Apart (Bastille vs. Grades)06/12/2014Tip: 4 
Good Grief02/07/20162015
Send Them Off!19/11/2016501
Warmth07/01/2017Tip: 2 
Glory24/06/2017Tip: 25 
I Know You (Craig David feat. Bastille)23/12/2017Tip: 16 
World Gone Mad14/04/2018364
Quarter Past Midnight02/06/20182917
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018725
Grip (Seeb x Bastille)02/02/2019463
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood16/03/2013653
Wild World17/09/2016228
 

Seeb   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breathe (Seeb feat. Neev)02/04/2016Tip 
Rich Love (OneRepublic with Seeb)29/07/2017Tip: 10 
Drink About (Seeb feat. Dagny)28/04/2018Tip 
Grip (Seeb x Bastille)02/02/2019463
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

Kirin
Member
****
Kurzweilig, hier aber tatsächlich überbewertet.

da_hooliii
Member
***
0815-Popsong.

Chartsfohlen
Member
***
Vielleicht bin ich hier ja gerade in einem komplett anderen Universum unterwegs als ihr oder werde noch verstehen, warum hier fast alle so euphorisch sind. Aber für mich tönt das zunächst einmal nach einem ziemlich gewöhnlichen elektronischen Pop-Titel, bei dem halt mit Bastille eine recht charismatische Band als Vocal-Spender gewonnen werden konnte. Das haut mich so gar nicht um, langweilt mich gar. Also... joar, erreicht mich erst einmal so gar nicht.

Gute 3.

Kamala
Member
*****
...au ja, das tönt aber gut - ist ja auch mehr Bastille denn Seeb - und das Verzerrte überhöre ich geflissentlich...

Mark1984
Member
**
Matig plaatje eenheidsworst noem ik het.

Llarso08
Member
*****
Wederom een verrassende samenwerking vanuit Bastille. Dit maal met Seeb. Het orgineel zwerft al ruim 3 jaar rond maar het uiteindelijke resultaat met het Noorse duo toont de EDM potentie van Bastille nog maar eens aan

drogida007
Member
*****

Verflixt & zugenäht, ist der GUT.

TaylorHarris
Member
******
Wow, dieser Track ist genial!
Ich bin normalerweise kein Fan von verzogenen und elektronisch veränderten Stimmen aber hier passt das einfach total zusammen. Stimmlich top und die Produktion würde ich sogar als noch etwas gelungener beschreiben. Von Seeb mochte bisher sowieso jeden Song und auch Bastille mag ich. Eine enorm gut gelungen Kollaboration, für welche ich locker flockig die Höchstnote vergeben kann, 6*! Läuft bei mir auf Spotify bereits rauf und runter..

Langsam aber sicher würde ich mich auch über Solo-Material von Bastille freuen, wobei die Kollaborationen allesamt sehr gelungen waren. :)

gherkin
Member
*****
Zeer aangename en hitgevoelige muziek.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.