Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Charlotte Gainsbourg - Such A Remarkable Day

Cover Charlotte Gainsbourg - Such A Remarkable Day
Digital
Caroline / Because BEC5543873 / 05060525438738

Nummer

Jaar:2018
Label:BECAUSE/CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Charlotte Gainsbourg
Sebastien Akchote
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

07/12/2018
Digital Caroline / Because BEC5543873 / 05060525438738 (UMG) / EAN 5060525438738
Toon detailsAlles beluisteren
1.Such A Remarkable Day
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Such A Remarkable DayCaroline / Because
BEC5543873 / 05060525438738
Single
Digital
07/12/2018

Charlotte Gainsbourg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Songs That We Sing11/11/2006Tip: 10 
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Anna07/01/2012Tip: 29 
Deadly Valentine30/09/2017Tip: 29 
Ring-A-Ring O' Roses27/01/2018Tip 
Sylvia Says31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5:5509/09/20061518
IRM19/12/20093510
Rest25/11/20171817
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Prima nummertje van Charlotte Gainsbourg.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.