Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dez Mona - High Up The Sky

Cover Dez Mona - High Up The Sky
Digital
Caroline / Majestic 00602577340079 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Roel Van Camp
Gregory Frateur
Tijs Delbeke
Sjoerd Bruil
Producer:Tom Pintens
Dez Mona [2012-]
Dave Menkehorst
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:22/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

07/12/2018
Digital Caroline / Majestic 00602577340079 (UMG) [be] / EAN 0602577340079
Toon detailsAlles beluisteren
1.High Up The Sky
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40High Up The SkyCaroline / Majestic
00602577340079
Single
Digital
07/12/2018

Dez Mona   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suspicion03/11/2012Tip: 51 
A Little Bit Of A Dream26/01/2013Tip: 46 
Bohemian Rebel26/09/2015Tip: 61 
Close To You19/11/2016Tip 
High Up The Sky22/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Moments Of Dejection Or Despondency24/03/2007633
Hilfe kommt24/10/2009176
SŠga01/10/2011337
A Gentleman's Agreement03/11/20123029
X - Live22/03/2014426
Origin05/09/20151511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Dez Mona zorgt normaal gezien wel voor fijne muziek en dit is daar gelukkig alweer geen uitzondering op.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.