Login
België (Vlaanderen)

404Billy & Damso - Rvre

Cover 404Billy & Damso - Rvre
Digital
Caroline / Culture 00602577359125

Nummer

Jaar:2018
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Damso
Chrysleur
MDK
404Billy
Producer:Chrysleur
MDK
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip: 14 (W)

Tracks

07/12/2018
Digital Caroline / Culture 00602577359125 (UMG) / EAN 0602577359125
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rvre
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09RvreCaroline / Culture
00602577359125
Single
Digital
07/12/2018

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Julien23/06/2018Tip 
Humains21/07/2018Tip 
Rêves bizarres (Orelsan feat. Damso)24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177346
Lithopédion23/06/20181117
 

404Billy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.