Login
België (Vlaanderen)

AC/DC - Hell Or High Water

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Angus Young
Malcolm Young
Brian Johnson
Producer:Angus Young
Malcolm Young
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31Fly On The WallAtlantic
7567-81263-5
Album
CD
28/06/1985
4:29DangerEMI Albert
AP-1544
Single
7" Single
21/07/1985

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie15/07/1978129
Rock 'N' Roll Damnation21/10/1978213
Highway To Hell01/09/1979145
Thunderstruck10/11/1990416
Moneytalks09/02/1991264
Big Gun11/09/1993355
Play Ball18/10/2014451
Rock Or Bust29/11/2014Tip: 18 
Rock The Blues Away11/04/2015Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ballbreaker07/10/1995116
Stiff Upper Lip11/03/2000176
Black Ice25/10/2008147
BackTracks21/11/2009559
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010181
Live At River Plate24/11/20121135
The Complete Collection01/12/20121461
Rock Or Bust06/12/2014168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 17)

bussibär
Member
****
Befriedigender Song aus dem Album: "Fly On The Wall".

Dino-Canarias
Member
****
Sounds a bit messy to me......

Ganz knappe 4.

(3.75)
Laatst gewijzigd: 01/11/2013

fleet61
Member
***
... 3 + ...

pwill
Member
***
Wirklich merkwürdig abgemischt. Aber das Anfangsriff fährt wieder einmal ein. Ansonsten aber ziemlich substanzlos.
Und dann fällt auf, wie schwach das Schlagzeug ist. Man hat das Gefühl, es kommt irgendwie nicht mit und bremst den Groove.

Widmann1
Member
*****
Mir gefällt die power dahinter.

klamar
Member
***
... Sound ganz gut ... Abzug wegen 'Gekrächze' ...

gartenhaus
Member
***
Schwach.

florian neff
Member
****
der anfang ist cool danach lässts nach

remember
Member
***
genauso mässig wie der gleichnamige titel von KISS..

Musicfreak
Member
***
Ein unpassend abgemischter Song, der ansich sowieso nicht besonders gut ist. 3.5

simpsonsfan
Member
****
Die Riffs sind ganz anständig, der Gesang gefällt mir eher weniger.

viop
Member
****
Nicht so gut ....

naschü
Member
****
ganz ok
18/10/2007 10:48
Koumbianer
Member
****
Knappe 4*.
12/10/2007 14:20
DerMeister
Member
******
Sehr gut
28/05/2006 09:11
Trille
Member
****
Gut.
10/05/2006 07:52
Mönch
Member
*****
dito, finde ich ebenfalls sehr gut!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.