Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cigarettes After Sex - Neon Moon

Cover Cigarettes After Sex - Neon Moon
Digital
Spanish Prayers 1446281718

Nummer

Jaar:2018
Label:PARTISAN
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Ronnie Dunn
Producer:Greg Gonzalez
Coverversie van:Brooks & Dunn - Neon Moon
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:12/01/2019 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

17/12/2018
Digital Spanish Prayers 1446281718 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Neon Moon
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Neon MoonSpanish Prayers
1446281718
Single
Digital
17/12/2018

Cigarettes After Sex   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
K.24/12/2016Tip 
Apocalypse15/04/2017Tip: 35 
Crush23/06/2018Tip: 36 
Neon Moon12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cigarettes After Sex17/06/2017584
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

drogida007
Member
*****

...zum träumen... --> Gefällt mir viel besser als das Country Original von Brooks & Dunn.

Kirin
Member
****
In Ordnung.

gherkin
Member
******
Opnieuw een portie prachtige muziek van Cigarettes After Sex.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.