Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cat Power - What The World Needs Now

Cover Cat Power - What The World Needs Now
Digital
Domino / V2 1443595012

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Burt Bacharach
Hal David
Producer:Chan Marshall
Coverversie van:Jackie DeShannon - What The World Needs Now Is Love
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/12/2018
Digital Domino / V2 1443595012
Toon detailsAlles beluisteren
1.What The World Needs Now
  2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:26What The World Needs NowDomino / V2
1443595012
Single
Digital
03/12/2018

Cat Power   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ruin08/09/2012Tip: 38 
Action (Cassius feat. Cat Power & Mike D)02/04/2016Tip: 20 
Go Up (Cassius feat. Cat Power & Pharrell Williams)29/04/2017Tip 
Woman (Cat Power feat. Lana Del Rey)01/09/2018Tip 
Stay20/10/2018Tip 
You Get12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Greatest04/02/2006259
Jukebox26/01/2008710
Sun08/09/2012521
Wanderer13/10/2018249
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Best wel een aangename coverversie.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.