Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Charlotte Gainsbourg - Bombs Away

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Charlotte Gainsbourg
Ezra Koenig
Sebastien Akchote
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/12/2018
Digital Caroline / Because - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bombs Away
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Bombs AwayCaroline / Because
-
Single
Digital
14/12/2018

Charlotte Gainsbourg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Songs That We Sing11/11/2006Tip: 10 
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Anna07/01/2012Tip: 29 
Deadly Valentine30/09/2017Tip: 29 
Ring-A-Ring O' Roses27/01/2018Tip 
Sylvia Says31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5:5509/09/20061518
IRM19/12/20093510
Rest25/11/20171817
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Opnieuw zeer sterke muziek van Charlotte Gainsbourg.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.