Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Raconteurs - Now That You're Gone

Nummer

Jaar:2018
Label:THIRD MAN
Distributeur:THIRD MAN
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:29/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Sunday DriverThird Man
1446837119
Single
Digital
21/12/2018

The Raconteurs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Steady, As She Goes20/05/2006Tip: 5 
Many Shades Of Black (The Raconteurs feat. Adele)18/10/2008Tip: 14 
Carolina Drama (Acoustic Mix)17/09/2016Tip 
Now That You're Gone29/12/2018Tip 
Sunday Driver19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Broken Boy Soldiers20/05/20061521
Consolers Of The Lonely05/04/2008816
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

drogida007
Member
*****

Great! Ich mag wenn Brendan den Lead-Part übernimmt.

southpaw
Member
*****
Natürlich auch genau meine Töne. Das Cocker/Dehm-Lied hätten sie aber auch covern dürfen.

gherkin
Member
*****
Ook dit is gewoon een heerlijk nummer van The Raconteurs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.