Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mercury Rev feat. Hope Sandoval - Big Boss Man

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Bobbie Gentry
Luther Dixon
Al Smith
Producer:Mercury Rev
Coverversie van:Jimmy Reed - Big Boss Man
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/12/2018
Digital Bella Union - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big Boss Man
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Big Boss ManBella Union
-
Single
Digital
14/12/2018

Mercury Rev   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goddess On A Hiway02/01/1999Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Is Dream15/09/2001462
The Secret Migration05/02/2005275
Snowflake Midnight11/10/2008484
The Light In You10/10/2015585
 

Hope Sandoval   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
Let Me Get There (Hope Sandoval & The Warm Inventions feat. Kurt Vile)15/10/2016Tip: 47 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Until The Hunter (Hope Sandoval And The Warm Inventions)12/11/2016475
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Bijzonder sterk nummertje van Mercury Rev en Hope Sandoval.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.