Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus - Trollenknots

Cover Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus - Trollenknots
Digital
Woestijnvis 1447055906 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:WOESTIJNVIS
Distributeur:WOESTIJNVIS
Muziek/Tekst:Rik Verheye
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:22/12/2018 / Piek: 21 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:22/12/2018 / Piek: 29 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 29 (V)

Tracks

14/12/2018
Digital Woestijnvis 1447055906 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Trollenknots
  2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37TrollenknotsWoestijnvis
1447055906
Single
Digital
14/12/2018

Compact Disk Dummies   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Reeling30/03/2013386
Mess With Us20/07/2013Tip: 36 
What You Want14/09/2013Tip: 14 
Holy Love19/03/2016Tip: 13 
Silver25/06/2016Tip 
Girls Keep Drinking24/09/2016Tip: 22 
Remain In Light25/02/2017Tip: 43 
Trollenknots (Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus)22/12/2018Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silver Souls14/05/20161222
 

Rik Verheye   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trollenknots (Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus)22/12/2018Tip: 29 
 

Jonas Geirnaert   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trollenknots (Rik Verheye feat. Jonas, Lennert & Janus)22/12/2018Tip: 29 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.