Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky feat. Toulouse & StarGate - Voodoo Magic

Nummer

Jaar:2018
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:22/12/2018 / Piek: 21 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:22/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

14/12/2018
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voodoo Magic
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Voodoo Magic541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
14/12/2018

Stargate   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waterfall (Stargate feat. P!nk & Sia)25/03/2017Tip: 34 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Be Right Here (Kungs & Stargate feat. GOLDN)07/07/2018Tip 
Voodoo Magic (Netsky feat. Toulouse & StarGate)22/12/2018Tip 
 

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Tťquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
Ice Cold (Netsky & David Guetta)20/10/2018Tip: 11 
Voodoo Magic (Netsky feat. Toulouse & StarGate)22/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Toulouse   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voodoo Magic (Netsky feat. Toulouse & StarGate)22/12/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

tgebele
Member
****
Gemütliche Deep House-Nummer. (oder wie immer man diesen Sound nennt)

gherkin
Member
****
Ook dit nummertje van Netsky vind ik nog wel een voldoende waard.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.