Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias - SVP

Cover Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias - SVP
Digital
Trifecta -

Nummer

Jaar:2018
Label:TRIFECTA
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Sevaio Mook
Danny Radermacher
Joel Hoop
Producer:MB [NL]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:19/01/2019 / Piek: 18 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Piek: 10 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 8
be  Tip: 10 (V)

Tracks

11/01/2019
Digital Trifecta - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.SVP
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:3293 [EP]Trifecta
190296885129
Album
Digital
21/12/2018
3:3293 [EP] [Deluxe Edition]Trifecta
190296885129
Album
Digital
11/01/2019
3:33SVPTrifecta
-
Single
Digital
11/01/2019

Sevn Alias   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)11/06/2016Tip: 47 
Gass (Sevn Alias feat. Jason Futuristic, BKO & Jairzinho)20/08/2016Tip 
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)25/02/2017Tip: 25 
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)03/06/2017Tip: 23 
Nachtmerrie29/07/2017Tip 
Cocaina (Remix) (Kempi x The Blockparty feat. Josylvio & Sevn Alias)30/09/2017Tip 
Blessed30/09/2017Tip 
Patsergedrag (Sevn Alias feat. Lil Kleine & Boef)14/10/20172119
Architect (Jonna Fraser feat. Sevn Alias & Frenna)11/11/2017Tip 
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)18/11/2017Tip 
Hoofdprijs24/02/2018Tip 
Ik trap21/04/2018Tip 
Seeka04/08/2018Tip 
Mag het ff lekker gaan (Sevn Alias feat. Josylvio)01/09/2018Tip: 26 
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 10 
Big Man (Sevn Alias feat. Mula B & Trobeats)16/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Twenty Four Sevn 318/06/20161391
Trap Grammy19/11/20161421
All Eyez On Us (All Eyez On Us)08/07/20171852
Picasso14/10/2017936
Oakinn21/04/20181319
Recasso08/09/2018615
 

Boef   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hosselen05/03/2016Tip 
Lauw14/05/2016Tip 
Als jij langsloopt (Gers Pardoel feat. Boef)18/06/2016Tip: 21 
Paperchase19/11/2016Tip 
Overal (F1rstman feat. DJ Youss-F & Boef)04/02/2017Tip 
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)25/02/2017Tip: 25 
Range sessie18/03/2017Tip 
Salam (Boef & Soufiane Eddyani)25/03/2017263
Habiba01/04/2017323
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Come Again (Ronnie Flex feat. Boef)20/05/2017Tip: 30 
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)03/06/2017Tip: 23 
Krantenwijk (Lil Kleine feat. Boef)08/07/2017421
Ik ga weg (Boef & Ali B)02/09/2017Tip: 4 
Patsergedrag (Sevn Alias feat. Lil Kleine & Boef)14/10/20172119
Littekens09/12/2017Tip 
Op me monnie (Frenna & Boef)09/12/2017Tip 
Antwoord03/02/2018253
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/20181412
Sofiane07/04/2018233
Draai het om12/05/2018Tip: 10 
Hola (L'Algťrino feat. Boef)23/06/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 5 
Lit (SBMG feat. Boef)30/06/2018Tip: 27 
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)28/07/20182510
Spectakel (Ali B feat. Boef & Ronnie Flex)13/10/2018Tip 
Ratata13/10/2018411
Speciaal (Frenna x Boef x Madam Julie feat. Kaeh)03/11/2018Tip: 11 
Rolls sessie01/12/2018261
Terug naar toen (Boef feat. Lijpe)29/12/2018Tip: 4 
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon Boef27/02/20162613
Slaaptekort25/03/20173100
93 [EP]29/12/201828
 

Joeyak   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Huts (The Blockparty & Esko feat. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv)19/01/2019355
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Luitenant (JoeyAK)20/01/20181312
Hhhk (JoeyAK)20/10/2018772
 

Young Ellens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik zweer het je (Young Ellens, 3robi & Esko)22/09/2018Tip 
Huts (The Blockparty & Esko feat. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv)19/01/2019355
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Practice 2 [EP]13/10/20181501
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.