Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer feat. Julia Michaels - Lie To Me

Cover 5 Seconds Of Summer feat. Julia Michaels - Lie To Me
Digital
Capitol 00602577398438

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Ali Tamposi
Julia Michaels
Ashton Irwin
Luke Hemmings
Calum Hood
Watt [US]
Producer:Watt [US]
Coverversie van:5 Seconds Of Summer - Lie To Me
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

21/12/2018
Digital Capitol 00602577398438 (UMG) / EAN 0602577398438
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lie To Me
  2:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:29Lie To MeCapitol
00602577398438
Single
Digital
21/12/2018

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/2018532
Valentine29/09/2018Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018319
 

Julia Michaels   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Carry Me (Kygo feat. Julia Michaels)03/09/2016Tip: 40 
Issues25/02/2017825
Uh Huh19/08/2017Tip 
Help Me Out (Maroon 5 / Julia Michaels)21/10/2017Tip 
I Miss You (Clean Bandit feat. Julia Michaels)18/11/2017526
Heaven17/02/2018Tip: 7 
Hurt Somebody (Noah Kahan & Julia Michaels)28/04/2018Tip: 8 
Jump (Julia Michaels feat. Trippie Redd)19/05/2018Tip 
There's No Way (Lauv feat. Julia Michaels)06/10/2018Tip: 17 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.