Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Berlaen - Kort & krachtig

Cover Berlaen - Kort & krachtig
Digital
Press Play - (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:PRESS PLAY
Distributeur:PRESS PLAY
Muziek/Tekst:Wouter Berlaen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:29/12/2018 / Piek: 33 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:29/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

21/12/2018
Digital Press Play - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kort & krachtig
  4:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33Kort & krachtigPress Play
-
Single
Digital
21/12/2018

Berlaen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oe ver 'est nog?02/07/2011Tip: 38 
De loatste man09/02/2013Tip: 79 
Specioal30/01/2016Tip 
Z'hť mij zoeu g'had21/05/2016Tip: 46 
Kůmmen hole (Sabien Tiels & Berlaen)10/06/2017Tip 
Oltijd blijv'n goan30/06/2018Tip 
Kort & krachtig29/12/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Fijn liedje van Berlaen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.