Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Post Malone - Wow.

Cover Post Malone - Wow.
Digital
Republic 00602577412790

Nummer

Jaar:2018
Label:REPUBLIC
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Louis Bell
Billy Walsh
Austin Post
Adam Feeny
Producer:Frank Dukes
Louis Bell
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/01/2019 (Positie 49)
Laatste week notering:19/01/2019 (Positie 37)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:13069 (18 Punten)
Urban:29/12/2018 / Piek: 4 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:29/12/2018 / Tip / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 2
de  Piek: 22 / Weken: 2
at  Piek: 13 / Weken: 2
nl  Piek: 21 / Weken: 3
be  Piek: 37 / Weken: 3 (V)
  Tip: 10 (W)
se  Piek: 80 / Weken: 1
au  Piek: 4 / Weken: 2

Tracks

24/12/2018
Digital Republic 00602577412790 (UMG) / EAN 0602577412790
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wow.
  2:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:29Wow.Republic
00602577412790
Single
Digital
24/12/2018

Post Malone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Iverson20/02/2016Tip 
Congratulations (Post Malone feat. Quavo)25/02/2017Tip: 34 
Rockstar (Post Malone feat. 21 Savage)30/09/2017525
Psycho (Post Malone feat. Ty Dolla $ign)10/03/20181514
Better Now19/05/20181621
Jackie Chan (TiŽsto & Dzeko feat. Preme & Post Malone)14/07/20181318
Sunflower (Post Malone & Swae Lee)27/10/20181513
Wow.05/01/2019373
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stoney17/12/2016894
Beerbongs & Bentleys05/05/2018138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.06 (Reviews: 17)

da_hooliii
Member
***
Der WOW-Effekt bleibt aus.

Uebi
Member
***
Also vom Video her ist er etwas spät dran für einen Hit. Immerhin ist dank der Erwähnung von "Utah Snow" nun auch bei mir endlich der Groschen gefallen, woher er seinen Namen hat... Kein furchtbar schlechter Song, abgerundete 3.

bluezombie
Member
****
.

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

tgebele
Member
**
Gefällt mir erst mal nicht.

Chuck_P
Member
****
ganz ok.

pwill
Member
*
Hundert Kröten in der Tasche, damit ist er was - bei den Frauen. "Wow."
Darauf kann ich gut verzichten.

Chartsfohlen
Member
***
Finde überhaupt nicht, dass dieser Song "psycho" klingt. Meinem Eindruck zufolge dudelt er reichlich belanglos vor sich hin und verklingt dann relativ fix. Joar, egal.

Mark1984
Member
*
Eentonige bagger.

Jan lul
Member
******
Super

Henk de tank
Member
******
Goed nummer weer van post, mag van mij een dikke hit worden

southpaw
Member
***
Wenn der Postmann 2x klingelt. Stört aber weniger.

Werner
Member
**
Dieser Song klingt ziemlich Psycho.

fabio
Member
****
3-4

Kamala
Member
**
...ja wow - sonst ist es nur ein unverständliches Geschnodder - besser das Geld in gute Musik investieren als kindische Clips produzieren...

irelander
Member
***
Kind of like his "Barbie Tingz" but without any of the flavour. Pretty bland.

theogsean
Member
**
Dear Lord, I do not like this. :(
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.