Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ida de Nijs - Het leven is zo mooi, leef het niet alleen

Cover Ida de Nijs - Het leven is zo mooi, leef het niet alleen
Digital
HKM 5411704430805

Nummer

Jaar:2018
Label:HKM
Distributeur:HKM
Muziek/Tekst:Maarten Peters
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:05/01/2019 / Piek: 27 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:05/01/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

28/12/2018
Digital HKM 5411704430805 / EAN 5411704430805
Toon detailsAlles beluisteren
1.Het leven is zo mooi, leef het niet alleen
  4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Het leven is zo mooi, leef het niet alleenHKM
5411704430805
Single
Digital
28/12/2018

Ida de Nijs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Schuilen18/06/2016Tip 
Als het golft10/09/2016Tip 
Amsterdam05/11/2016Tip 
Van jou11/03/2017Tip 
Hou me eens vast16/09/2017Tip 
De schaduw van jou14/10/2017Tip 
Alles verandert28/10/2017Tip: 32 
Je bent alles23/12/2017Tip 
Alsof je bij me bent10/02/2018Tip 
De cirkel is rond12/05/2018Tip 
Zandloper (Marty's Song)18/08/2018Tip 
Hou maar op, het komt nooit goed06/10/2018Tip 
Het leven is zo mooi, leef het niet alleen05/01/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
******
Prachtige single
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.