Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - I'm Never Gonna Let You Down Again

Nummer

Jaar:2019
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Jasper Maekelberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 6 (V)

Tracks

04/01/2019
Digital Play It Again Sam - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Never Gonna Let You Down Again
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38I'm Never Gonna Let You Down AgainPlay It Again Sam
-
Single
Digital
04/01/2019
3:38FeverPlay It Again Sam
PIASR1055CDX
Album
CD
25/01/2019

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 6 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101372
Rats20/10/2012166
Thin Walls04/04/20152103
Fever02/02/201913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

drogida007
Member
*****

Um so öfters ich den Song höre, desto besser gefällt er mir.

gherkin
Member
*****
Balthazar stelt mij alvast niet teleur met opnieuw een zeer fijn nummertje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.