Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Trixie Whitley - Touch

Cover Trixie Whitley - Touch
Digital
Unday / N.E.W.S. 5414165106838 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Trixie Whitley
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:12/01/2019 / Piek: 12 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 12 (V)

Tracks

04/01/2019
Digital Unday / N.E.W.S. 5414165106838 [be] / EAN 5414165106838
Toon detailsAlles beluisteren
1.Touch
  3:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57TouchUnday / N.E.W.S.
5414165106838
Single
Digital
04/01/2019

Trixie Whitley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Need Your Love19/01/2013453
Breathe You In My Dreams27/04/2013Tip: 2 
Never Enough05/10/2013Tip: 24 
Pieces11/01/2014Tip: 29 
Soft Spoken Words31/10/2015382
Closer30/01/2016Tip: 9 
Salt04/06/2016Tip: 11 
Dangermind05/11/2016Tip 
Heartbeat05/05/2018Tip: 18 
Touch12/01/2019Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fourth Corner16/02/2013398
Porta Bohemica31/10/2015171
Sway - Outtakes & Live Tracks05/11/20161719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
De immer geweldige Trixie Whitley pakt hier weer uit met een prima nummertje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.