Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mika - Sound Of An Orchestra

Cover Mika - Sound Of An Orchestra
Digital
Casablanca / Republic 00602577413698

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Mika
The 23rd
Producer:Mika
Dan Priddy
Mark Crew
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/01/2019
Digital Casablanca / Republic 00602577413698 (UMG) / EAN 0602577413698
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sound Of An Orchestra
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Sound Of An OrchestraCasablanca / Republic
00602577413698
Single
Digital
04/01/2019

Mika   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace Kelly03/03/2007232
Relax (Take It Easy)26/05/2007138
Love Today15/09/2007420
Big Girl (You Are Beautiful)01/12/2007518
Happy Ending08/03/20081119
Lollipop12/07/2008248
We Are Golden29/08/2009910
Rain14/11/2009514
Blame It On The Girls06/03/2010284
Kick Ass (We Are Young) (Mika vs. RedOne)15/05/2010815
Elle me dit03/09/2011915
Celebrate (Mika feat. Pharrell Williams)23/06/2012Tip: 3 
Underwater27/10/2012Tip: 7 
Popular Song (Mika feat. Ariana Grande)09/02/2013Tip: 8 
Origin Of Love08/06/2013Tip: 16 
Boum Boum Boum28/06/2014Tip: 14 
Talk About You11/04/2015Tip: 8 
Staring At The Sun15/08/2015Tip: 27 
Wonderful Christmastime (Kylie Minogue & Mika)10/12/2016Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Cartoon Motion03/03/2007170
The Boy Who Knew Too Much26/09/2009331
The Origin Of Love29/09/2012727
No Place In Heaven27/06/2015919
Sinfonia Pop04/06/20161181
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Kamala
Member
****
...diesen Sound höre ich gerne - Mika singt doch oft so "überdreht", mit Höhen und Tiefen - ich finde es sympathisch wie er über die Liebe zur Musik singt...

Mark1984
Member
****
Zeer vrolijk plaatje,bevalt mij uitstekend.

drogida007
Member
****

Dieser neue Song ist nicht besonders gut.

gherkin
Member
***
Ook dit nummertje van Mika vind ik best wel vrij fijn klinken.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.