Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

David Gray - A Tight Ship

Cover David Gray - A Tight Ship
Digital
IHT / AWAL / V2 5056167111436

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:David Gray
Ben de Vries
Producer:David Gray
Ben de Vries
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/01/2019
Digital IHT / AWAL / V2 5056167111436 / EAN 5056167111436
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Tight Ship (Radio Edit)
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:20A Tight ShipIHT / AWAL / V2
5056167111436
Single
Digital
04/01/2019

David Gray   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The One I Love22/10/2005Tip: 5 
Fugitive26/09/2009Tip: 22 
Back In The World07/06/2014Tip: 47 
Enter Lightly24/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Slow Motion17/09/2005268
Draw The Line19/09/2009456
Foundling28/08/2010703
Mutineers05/07/2014578
The Best Of David Gray05/11/20161881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Zeer straffe muziek van David Gray.

drogida007
Member
***

Komischer Song. Also mir gefällt dieser neue Song nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.