Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mike Posner - Move On

Cover Mike Posner - Move On
Digital
Island -

Nummer

Jaar:2019
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Dan Wilson
Mike Posner
Eric Frederic
Nate Mercereau
Adam Friedman
Producer:Ricky Reed
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:12/01/2019 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

04/01/2019
Digital Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Move On
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Move OnIsland
-
Single
Digital
04/01/2019

Mike Posner   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cooler Than Me21/08/2010917
Please Don't Go25/12/2010Tip: 13 
Looks Like Sex17/12/2011Tip: 2 
With Ur Love (Cher Lloyd feat. Mike Posner)11/02/2012Tip: 11 
I Took A Pill In Ibiza27/02/2016128
Be As You Are (JordanXL Remix)23/07/2016Tip 
Remember I Told You (Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner)10/06/2017Tip 
Stuck In The Middle08/12/2018Tip 
Move On12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Night, Alone.14/05/20161202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Toch best wel een fijn klinkend liedje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.