Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Chaka Khan - Hello Happiness

Cover Chaka Khan - Hello Happiness
Digital
Diary / Island 00602577379574

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Chaka Khan
David Taylor
Sarah Ruba Taylor
Samuel Aaron Wilkes
Thomas Gill
Producer:Switch
Sarah Ruba Taylor
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/01/2019
Digital Diary / Island 00602577379574 (UMG) / EAN 0602577379574
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello Happiness
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Hello HappinessDiary / Island
00602577379574
Single
Digital
04/01/2019

Chaka Khan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Every Woman27/01/1979203
I Feel For You29/09/1984813
This Is My Night02/02/1985125
I'm Every Woman (Remix)17/06/1989205
I'll Be Good To You (Quincy Jones feat. Ray Charles & Chaka Khan)03/03/1990341
All Good? (De La Soul feat. Chaka Khan)11/11/2000Tip: 3 
Gotta Get Over (Eric Clapton / Chaka Khan)04/05/2013Tip: 74 
Like Sugar07/07/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
De titel geeft in dit geval prima aan wat te verwachten van deze aangename bedoeling.

drogida007
Member
****

Guter neuer Song, keine Frage, aber mir fehlt einfach das gewisse Etwas.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.