Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Amongster - A New Arrival

Cover Amongster - A New Arrival
Digital
V2 8717931335249 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:V2
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Thomas Oosterlynck
Producer:Reinhard Vanbergen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

11/01/2019
Digital V2 8717931335249 [be] / EAN 8717931335249
Toon detailsAlles beluisteren
1.A New Arrival
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34A New ArrivalV2
8717931335249
Single
Digital
11/01/2019

Amongster   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bright Life28/06/2014Tip: 7 
Leo15/11/2014Tip: 64 
Salrow21/03/2015Tip: 62 
Teacher28/05/2016Tip 
Butcher's Boy10/09/2016Tip: 23 
Fear Until You Leave Me19/11/2016Tip 
Trust Yourself To The Water18/02/2017Tip: 45 
A New Arrival19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trust Yourself To The Water17/09/2016249
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Ook dit is weer een fijn nummertje van Amongster.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.