Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jacle Bow - Alone

Nummer

Jaar:2019
Producer:Mario Goossens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/01/2019
Digital Warner 190296886355 (Warner) [be] / EAN 0190296886355
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alone
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36AloneWarner
190296886355
Single
Digital
04/01/2019

Jacle Bow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suit Yourself24/10/2015Tip: 36 
Rightless20/02/2016Tip 
House For Sale23/07/2016Tip 
High For You Lover26/11/2016Tip: 34 
Lucky04/02/2017Tip: 29 
Insane11/11/2017Tip: 23 
Mysterious Guy22/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What's All The Mumble About04/02/20171412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
En zo blijft Jacle Bow gewoon geslaagde nummers uitbrengen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.