Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Amaryllis Temmerman & John Terra - Geef het maar toe

Cover Amaryllis Temmerman & John Terra - Geef het maar toe
Digital
Plansjee 5411530818976 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:PLANSJEE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Harry van Hoof
Hans van Hemert
Coverversie van:Mouth & MacNeal - How Do You Do
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:19/01/2019 / Piek: 31 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

11/01/2019
Digital Plansjee 5411530818976 (CNR) [be] / EAN 5411530818976
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geef het maar toe
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Geef het maar toePlansjee
5411530818976
Single
Digital
11/01/2019

John Terra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iemand heeft je pijn gedaan24/03/1973614
Is er een ander? (tussen jou en mij)21/07/1973315
Nooit of nooit26/01/1974167
A la Espagnola11/05/1974138
Verliefd, voor de eerste keer20/03/1976215
De dag dat 't zonlicht niet meer scheen05/09/19811214
Ik weet niet waarom22/05/1982285
De lente12/05/1990403
Megamix13/04/1991491
Trouw13/08/1994501
Mijn geschenk (John Terra & Emma Philippa)31/12/1994297
De mooiste dag van m'n leven17/08/2013Tip: 37 
Breek je wereld open06/09/2014Tip: 35 
Neem me mee05/09/2015446
Ik moet wel geloven14/11/2015Tip: 9 
Welkom Rosie16/04/2016501
Voor eeuwig in blue jeans07/05/2016Tip 
Ik heb je lief09/07/2016Tip: 13 
September dauw15/10/2016Tip: 24 
Prachtige dag (in de stad van m'n hart)10/12/2016Tip: 25 
Streel me23/09/2017Tip 
Waarom ben je weggegaan?27/10/2018Tip: 28 
Geef het maar toe (Amaryllis Temmerman & John Terra)19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingt Neil Diamond02/04/20161027
 

Amaryllis Temmerman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miljoenen dingen16/06/2012Tip: 33 
Sta me bij20/10/2012Tip: 68 
Zoals toen25/05/2013Tip: 41 
Bette Davis05/10/2013Tip: 27 
Nu of nooit14/02/2015Tip: 42 
Mooie tijd13/06/2015Tip: 24 
1 moment18/06/2016Tip: 4 
Ik mis je zo03/12/2016Tip: 2 
Liefde van mijn leven03/06/2017Tip: 4 
Handen op je rug28/10/2017Tip: 10 
Vol mooie dromen02/06/2018Tip: 3 
Geef het maar toe (Amaryllis Temmerman & John Terra)19/01/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

southpaw
Member
****
Man müsste ein Esel sein, wenn man die Schwäche für dieses Lied nicht zugeben würde.

Patrick3
Member
******
Zes dik verdiende sterren Proficiat Amaryllis & John

ericwyns
ultratop.be
****
Vlaamse versie van de bekende hit van Mouth & MacNeal ('How Do You Do'). Naar boven afgerond vier sterren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.