Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks - Drup

Cover Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks - Drup
Digital
Noah's Ark / Top Notch 00602577404054

Nummer

Jaar:2019
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Leo Roelandschap
Alex van der Zouwen
Jonathan Jeffrey Grando
Stephan Boers
Producer:Ramiks
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:19/01/2019 / Piek: 27 / Weken: 5
Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Piek: 33 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 5
be  Tip: 33 (V)

Tracks

11/01/2019
Digital Noah's Ark / Top Notch 00602577404054 (UMG) / EAN 0602577404054
Toon detailsAlles beluisteren
1.Drup
  3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01DrupNoah's Ark / Top Notch
00602577404054
Single
Digital
11/01/2019

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)28/10/2017Tip 
Dansen (Mightyfools & Bizzey)02/12/2017Tip 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 5 
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018Tip 
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)11/08/2018Tip 
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)22/09/2018Tip 
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018Tip: 33 
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018Tip 
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)08/12/2018Tip 
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)12/01/2019Tip: 43 
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018677
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Lil Craney07/04/2018Tip: 1 
Allez (Diggy Dex & Kraantje Pappie)28/04/2018Tip 
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018Tip: 12 
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)08/12/2018Tip 
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165735
Daddy06/10/2018594
 

Jonna Fraser   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Architect (Jonna Fraser feat. Sevn Alias & Frenna)11/11/2017Tip 
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018Tip: 46 
Louboutin (Frenna feat. Jonna Fraser, Emms & Idaly)01/12/2018Tip: 19 
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)08/12/2018Tip 
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonathan22/04/20171721
Blessed II04/11/2017373
Lion10/11/2018514
 

Ramiks   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018Tip: 33 
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019Tip: 33 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

bjornieboy
Member
*
Je moet er geld op toekrijgen om hierna te moeten luisteren.

naamloos
Member
*
Dramatisch nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.