Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hozier - Almost (Sweet Music)

Cover Hozier - Almost (Sweet Music)
Digital
Island -

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Andrew Hozier-Byrne
Producer:Markus Dravs
Andrew Hozier-Byrne
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

18/01/2019
Digital Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Almost (Sweet Music)
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Almost (Sweet Music)Island
-
Single
Digital
18/01/2019

Hozier   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
From Eden24/05/2014Tip: 9 
Take Me To Church16/08/2014136
Someone New11/04/2015Tip: 5 
Angel Of Small Death & The Codeine Scene03/10/2015Tip: 4 
Cherry Wine27/02/2016Tip 
Better Love23/07/2016Tip 
Nina Cried Power (Hozier feat. Mavis Staples)15/09/2018Tip: 30 
Movement24/11/2018Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hozier18/10/2014272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****
Recht gut.

bluezombie
Member
****
.

Kamala
Member
*****
...nicht "almost" sondern wonderful sweet music - ich liebe Andrew Hoziers Gesang und diesen ganzen wunderschönen Song - don't ruin this on me...

Mark1984
Member
***
Best wel een redelijke single.

Chartsfohlen
Member
****
Das Wort "solide" war auch das erste und beste, was mir zur Beurteilung dieses Songs einfiel. Kein Spektakel, aber voll in Ordnung.

drogida007
Member
****

Dieser solide Track ist mir 4 ⭐ wert.

gherkin
Member
*****
Van mij zou deze Hozier nog eens een hitje erbij mogen krijgen en dit nummer zou daar alvast zeker geen slechte keuze voor zijn.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.