Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lambchop - The December-ish You

Cover Lambchop - The December-ish You
Digital
City Slang -

Nummer

Jaar:2018
Label:CITY SLANG
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Kurt Wagner
Producer:Kurt Wagner
Jeremy Ferguson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

07/12/2018
Digital City Slang -
Toon detailsAlles beluisteren
1.The December-ish You
  6:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:20The December-ish YouCity Slang
-
Single
Digital
07/12/2018

Lambchop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The December-ish You19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is A Woman09/03/2002501
Aw Cmon / No You Cmon14/02/2004318
Damaged26/08/2006277
OH (Ohio)11/10/2008325
Mr. M03/03/2012366
Flotus12/11/2016515
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.