Login
België (Vlaanderen)

Sam Feldt x Kate Ryan - Gold

Cover Sam Feldt x Kate Ryan - Gold
Digital
Spinnin' 190295488369

Nummer

Jaar:2019
Label:SPINNIN'
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Will Knox
Sam Renders
Dominic Lyttle
Milou van Egmond
Producer:Dominic Lyttle
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/03/2019 (Positie 49)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 47)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:8810 (123 Punten)
Airplay:02/03/2019 / Piek: 23 / Weken: 11
Dance:02/02/2019 / Piek: 11 / Weken: 16
Ultratip Bubbling Under:26/01/2019 / Piek: 2 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 9 (V)

Tracks

18/01/2019
Digital Spinnin' 190295488369 (Warner) / EAN 0190295488369
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gold
  3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01GoldSpinnin'
190295488369
Single
Digital
18/01/2019

Kate Ryan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scream For More14/04/2001915
UR (My Love)20/10/2001179
Oh Baby I (Esther, Kate, Linda, Maaike & Pascale)12/01/2002472
Désenchantée06/04/2002127
Mon cœur résiste encore31/08/2002714
Libertine14/12/2002713
Only If I21/02/20041611
The Promise You Made / La promesse12/06/2004817
Goodbye06/11/2004308
Je t'adore25/02/2006121
Alive26/08/2006416
All For You16/12/2006377
Voyage voyage21/07/2007216
L.I.L.Y.16/02/20081212
Ella elle l'a24/05/2008717
I Surrender20/09/2008278
Babacar20/06/2009175
Évidemment24/10/2009274
LoveLife23/04/2011214
Broken (Kate Ryan feat. Narco)22/10/2011305
Robots19/05/2012Tip: 12 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Karma (Robert Abigail & Kate Ryan)16/02/2013Tip: 19 
Light In The Dark01/06/2013Tip: 27 
Heart Flow17/08/2013Tip: 30 
Not Alone30/08/2014Tip: 23 
Junebug (Live)04/04/2015381
Demons (Live)11/04/2015Tip: 50 
Sweet Friend Of Mine (Live)09/05/201573
Runaway (Smalltown Boy)01/08/2015237
Wonderful Life23/01/2016302
Comment te dire adieu09/07/2016Tip: 8 
Bring Me Down13/10/2018Tip 
Gold (Sam Feldt x Kate Ryan)23/03/2019279
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different29/06/2002820
Stronger03/04/20042222
Alive23/09/20061311
Free07/06/2008418
Essential16/08/2008882
French Connection31/10/20092112
Electroshock07/07/2012610
 

Sam Feldt   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Show Me Love (Sam Feldt feat. Kimberly Anne)04/07/20151116
Been A While12/03/2016Tip 
Summer On You (Sam Feldt x Lucas & Steve feat. Wulf)30/07/2016Tip: 12 
Runaways (Sam Feldt & Deepend feat. Teemu)29/10/2016Tip 
What About The Love14/01/2017Tip 
Open Your Eyes (Sam Feldt & Hook N Sling)11/03/2017Tip 
Fade Away (Sam Feldt x Lush & Simon feat. Inna)24/06/2017Tip 
Yes (Sam Feldt feat. Akon)02/09/2017Tip 
Down For Anything (Sam Feldt & Möwe feat. Karra)14/04/2018Tip 
Just To Feel Alive (Remix) (Sam Feldt feat. JRM)04/08/2018Tip 
Gold (Sam Feldt x Kate Ryan)23/03/2019279
One Day (Sam Feldt & Yves V feat. Rozes)11/05/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 11)

evi987
Member
******
Amazing indie/pop/dance Song by Sam Feldt & Kate Ryan. This is good track for barbeque, Summer 2019 or drive a car.

Indie-Songs with dance-beat are interesting. This Song is different than older Song by Kate Ryan. Comeback for ULTRATOP 50 - Airplay, Dance and main chart.

Good Job!
Laatst gewijzigd: 03/05/2019 19:52

Kamala
Member
*****
...ein wirklich liebenswerter Titel mit schöner Melodie und dem wunderschönen, unaufdringlichen Gesang von Kate Ryan - leise, feine Electronic in der lauten Welt!...

onemoreabba
Member
******
a real catchy song. Stays in my mind for a few days now. Great job

Chartsfohlen
Member
****
Der recht hohe Schnitt dürfte auch ein wenig fanbrillenbedingt zustande gekommen sein. Für mich ein netter elektronischer Popsong, der aber Katy Ryan meines Erachtens nicht wirklich strahlen lässt. Hätte auch von jedem besseren Pop-Püppchen solide runtergesungen werden können.

Knappe 4.

tgebele
Member
*****
Schön, wieder etwas von Kate Ryan zu hören. Der Titel ist gut.

miken989
Member
******
Kate's comeback! Finally girl. Love it.

speeder676
Member
******
Top!!!

gherkin
Member
****
Het zou wel eens kunnen dat Kate Ryan nog eens een hitje kan scoren met dank aan deze Sam Feldt dan. Persoonlijk vind ik hun samenwerking alvast helemaal niet verkeerd klinken.

ericwyns
ultratop.be
****
Verrassend mooie samenwerking tussen Sam Feldt en Katrien Verbeeck (alias Kate Ryan).
4+

Mark1984
Member
***
Leuk om weer is wat te horen van Kate Ryan! aardig plaatje

Pacadi
Member
****
ok
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.