Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Geppetto & The Whales - Faust

Nummer

Jaar:2019
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Geppetto & The Whales
Producer:Tobie Speleman
Brian F. Joseph
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:26/01/2019 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

18/01/2019
Digital Play It Again Sam - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Faust
  4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06FaustPlay It Again Sam
-
Single
Digital
18/01/2019
4:05PassagesPlay It Again Sam
PIASB558CD
Album
CD
18/01/2019

Geppetto & The Whales   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Juno10/12/2011Tip: 23 
Duquesne's Horse21/07/2012Tip: 35 
181416/11/2013Tip: 49 
For The Black Hand At Dawn15/02/2014Tip: 40 
I Know Who You Were18/08/2018Tip 
Tall Leaves03/11/2018Tip 
Faust26/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heads Of Woe25/01/20141312
Passages26/01/2019442
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Geppetto & The Whales blijft gewoon fijne liedjes maken.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.