Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Wrong Vibration

Nummer

Jaar:2019
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Jasper Maekelberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:26/01/2019 / Piek: 39 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 39 (V)

Tracks

18/01/2019
Digital Play It Again Sam - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wrong Vibration
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Wrong VibrationPlay It Again Sam
-
Single
Digital
18/01/2019
2:46FeverPlay It Again Sam
PIASR1055CDX
Album
CD
25/01/2019

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152111
Fever02/02/2019120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

drogida007
Member
****

Nicht der beste Song vom "Fever" Album. 4+

gherkin
Member
*****
Het nieuwe album van Balthazar is er bijna maar voor het zover is, krijgen we nu dus nog dit nummertje daaruit al te horen. En dat is weer bijzonder sterk geworden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.