Login
België (Vlaanderen)

James Blake feat. Rosalía - Barefoot In The Park

Nummer

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:James Blake
Rosali Vila Tobella
Producer:Dominic Maker
Dan Foat
James Blake
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:26/01/2019 / Piek: 11 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 11 (V)
  Tip (W)
es  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

18/01/2019
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Barefoot In The Park
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Assume FormPolydor
00602577376078
Album
CD
18/01/2019
3:31Barefoot In The ParkPolydor
-
Single
Digital
18/01/2019

Rosalía   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Malamente27/10/2018Tip: 3 
Barefoot In The Park (James Blake feat. Rosalía)26/01/2019Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mal querer10/11/20187614
 

James Blake   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Limit To Your Love25/12/2010513
The Wilhelm Scream02/04/2011Tip: 14 
A Case Of You12/11/2011Tip: 28 
Retrograde16/02/2013Tip: 38 
Radio Silence21/05/2016Tip 
I Need A Forest Fire (James Blake feat. Bon Iver)25/06/2016Tip 
We Go Home Together (Mount Kimbie feat. James Blake)15/04/2017Tip 
King's Dead (Jay Rock, Kendrick Lamar, Future & James Blake)27/01/2018Tip 
Don't Miss It09/06/2018Tip 
Barefoot In The Park (James Blake feat. Rosalía)26/01/2019Tip: 11 
Mile High (James Blake feat. Metro Boomin & Travis Scott)26/01/2019Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Blake12/02/2011123
Overgrown13/04/20131230
The Colour In Anything14/05/20161822
Assume Form26/01/201944
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
***
Rosalia kenne ich, deren Album hab ich gehört, weil es Platte des Monats im musikexpress war.

Der Song schwelt so vor sich hin, aber nicht unangenehm.

sophieellisbextor
Staff
*****
Très belle harmonie entre eux.

gherkin
Member
******
James Blake doet het weer. Fenomenale muziek.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.