Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brutus [BE] - War

Cover Brutus [BE] - War
Digital
Hassle -

Nummer

Jaar:2019
Label:HASSLE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Peter Mulders
Stefanie Monique Mannaerts
Stijn Tilo Lucienne Vanhoegaerden
Producer:Jesse Ganders
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:02/02/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/01/2019
Digital Hassle -
Toon detailsAlles beluisteren
1.War
  4:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39WarHassle
-
Single
Digital
25/01/2019

Brutus [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Along17/12/2016Tip 
Drive18/03/2017Tip 
Horde II09/09/2017Tip 
Justice de Julia II12/05/2018Tip 
War02/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burst11/02/20173037
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Het Leuvense trio Brutus maakt nu toch al even een mooie indruk en die lijn wordt mooi doorgezet met dit nieuwste nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.