Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

EDX - Who Cares

Cover EDX - Who Cares
Digital
Spinnin' Deep / Spinnin' 190295489434

Nummer

Jaar:2019
Label:SPINNIN'
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Maurizio Colella
Christian Hirt
Producer:EDX
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:09/02/2019 / Piek: 19 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:02/02/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/01/2019
Digital Spinnin' Deep / Spinnin' 190295489434 (Warner) / EAN 0190295489434
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Cares
  3:20
2.Who Cares (Extended Mix)
5:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Who CaresSpinnin' Deep / Spinnin'
190295489434
Single
Digital
25/01/2019
Extended Mix5:02Who CaresSpinnin' Deep / Spinnin'
190295489434
Single
Digital
25/01/2019

EDX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Belong31/10/2015Tip: 22 
Missing (EDX feat. Mingue)13/02/2016Tip 
Roadkill (EDX's Ibiza Sunrise Remix)16/07/2016Tip 
My Friend10/09/2016Tip 
All I Know06/05/2017Tip 
Feel The Rush08/07/2017Tip 
Bloom29/07/2017Tip 
We Can't Give Up28/10/2017Tip 
Runnin'25/11/2017Tip 
Anthem07/04/2018Tip 
Who Cares02/02/2019Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.