Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dua Lipa - Swan Song

Cover Dua Lipa - Swan Song
Digital
Warner Bros. 190295483180

Nummer

Jaar:2019
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Junkie XL
Justin Tranter
Mattias Larsson
Robin Fredriksson
Dua Lipa
Kennedi Lykken
Producer:Mattman & Robin
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 50)
Laatste week notering:09/02/2019 (Positie 50)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14498 (1 Punten)
Ultratip Bubbling Under:02/02/2019 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 96 / Weken: 1
de  Piek: 99 / Weken: 1
fr  Piek: 198 / Weken: 1
be  Piek: 50 / Weken: 1 (V)
  Tip: 1 (W)
se  Piek: 67 / Weken: 1

Tracks

25/01/2019
Digital Warner Bros. 190295483180 (Warner) / EAN 0190295483180
Toon detailsAlles beluisteren
1.Swan Song [From the Motion Picture "Alita: Battle Angel"]
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Swan SongWarner Bros.
190295483180
Single
Digital
25/01/2019

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One23/01/2016122
Last Dance09/04/2016Tip 
Hotter Than Hell04/06/20162016
Blow Your Mind (Mwah)12/11/2016442
Thinking 'Bout You11/02/2017Tip: 6 
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)11/02/20171017
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)18/03/2017443
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)06/05/2017Tip 
My Love (Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa)20/05/2017Tip: 16 
New Rules12/08/2017128
Homesick23/12/20171219
IDGAF20/01/2018432
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018132
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/2018623
Want To15/09/2018Tip 
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018Tip: 4 
Swan Song09/02/2019501
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/2017689
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 16)

!Xabbu
Member
***
kann und darf gemocht werden.
ich bevorzuge aber nach wie vor andere art von musik.

Kirin
Member
*****
Bester Pop­song dieses Jahres bis jetzt.

Widmann1
Member
****
Also ich weiß nicht, bisher war sie für mich ein Garant.

Uebi
Member
***
Offenbar unterscheidet sich hier mein Geschmack fundamental von dem der bisherigen Reviewer. Ein unrhythmisches, lahmes Liedchen mit einem nervigen Beat. Knappe 3.

ul.tra
Member
****
Nichtsagende vier.

fabio
Member
****
gut

Werner
Member
****
Der Beat ist richtig cool.

Chartsfohlen
Member
****
Ich dachte ja erst, es gäbe eine Verfilmung von Attila, dem Hunnenkönig - jaja, lesen muss man können.

Zum Song: Ich finde das rasante elektronische Arrangement durchaus cool, es zugleich aber auch ein wenig schade, dass Dua Lipas Stimme hier etwas untergeht und nicht wirklich zur Geltung kommt. Flotte Nummer, die glaube ich hohes Ohrwurm-Potenzial hat, mir aber noch nicht die volle Faszination verschafft.

Gute 4 mit hohem Aufrund-Potenzial.

remember
Member
****
Haut mich erstmal nicht um.

tgebele
Member
******
Gefällt auch mir auf Anhieb richtig gut.

sophieellisbextor
Staff
****
Bien produit mais assez convenu.

southpaw
Member
****
Recht gefällig. Wird bestimmt nicht der Schwanengesang ihrer Karriere.

Kamala
Member
*****
...Song treibt gut voran mit viel Electronicgeflirre und schönem Gesang - zu hören ist der Titel im kommenden Film " Battle Angel Alita: Last Order"...

Ale Dynasty
Member
******
Super Song! Dua Lipa eben.

gherkin
Member
*****
En of dit nog geen zwanenzang hoeft te zijn. Dua Lipa bewijst met dit nummertje voor Alita Battle Angel nog maar eens waarom zij dé superster van het moment is.

Mark1984
Member
*****
Ik word zo blij van deze mooie meid met stem! wederom een pareltje wat weer een flinke hit gaat worden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.