Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lauv & Troye Sivan - I'm So Tired...

Cover Lauv & Troye Sivan - I'm So Tired...
Digital
Kobalt / V2 5056167111702
Cover Lauv & Troye Sivan - I'm So Tired...
Digital
Lauv 5056167112938
Cover Lauv & Troye Sivan - I'm So Tired...
Digital
Lauv 5056167113355

Nummer

Jaar:2019
Label:KOBALT
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Oscar GŲrres
Brett McLaughlin
Troye Sivan Mellet
Michael Pollack
Ari Leff
Producer:Oscar GŲrres
Lauv
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2019 (Positie 37)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 50)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12996 (20 Punten)
Airplay:27/04/2019 / Piek: 48 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:02/02/2019 / Piek: 4 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 40 / Weken: 16
de  Piek: 42 / Weken: 16
at  Piek: 22 / Weken: 15
nl  Piek: 63 / Weken: 14
be  Piek: 37 / Weken: 3 (V)
  Piek: 45 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 37 / Weken: 14
no  Piek: 21 / Weken: 9
dk  Piek: 40 / Weken: 1
au  Piek: 11 / Weken: 16
nz  Piek: 9 / Weken: 13

Tracks

25/01/2019
Digital Kobalt / V2 5056167111702 / EAN 5056167111702
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm So Tired...
  2:42
   
28/02/2019
Digital Lauv 5056167112938 / EAN 5056167112938
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm So Tired... (MNEK remix)
3:20
   
14/03/2019
Digital Lauv 5056167113355 / EAN 5056167113355
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm So Tired... (Stripped - Live in LA)
3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42I'm So Tired...Kobalt / V2
5056167111702
Single
Digital
25/01/2019
MNEK remix3:20I'm So Tired...Lauv
5056167112938
Single
Digital
28/02/2019
Stripped - Live in LA3:07I'm So Tired...Lauv
5056167113355
Single
Digital
14/03/2019
2:42Best Of 2019 - FrŁhlingshitsPolystar
060075386787 (7)
Compilatie
CD
29/03/2019
2:42MNM Big Hits 2019 Vol. 2Universal
538.739-3
Compilatie
CD
19/04/2019
»» alles tonen

Troye Sivan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy Little Pill16/08/2014Tip: 45 
Youth23/01/20163213
Talk Me Down30/04/2016Tip: 21 
Wild (Troye Sivan feat. Alessia Cara)16/07/2016Tip: 12 
There For You (Martin Garrix & Troye Sivan)10/06/20171920
My My My!20/01/2018Tip: 1 
Dance To This (Troye Sivan feat. Ariana Grande)23/06/2018Tip: 32 
Animal25/08/2018Tip 
1999 (Charli XCX & Troye Sivan)27/10/2018Tip: 32 
Lucky Strike26/01/2019Tip 
I'm So Tired... (Lauv & Troye Sivan)04/05/2019373
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Neighbourhood12/12/20152017
Bloom08/09/20181013
 

Lauv   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Like Me Better05/08/20173015
A Different Way (DJ Snake feat. Lauv)30/09/2017Tip: 1 
Easy Love21/10/2017Tip 
Getting Over You10/03/2018Tip 
Chasing Fire14/04/2018Tip 
Enemies21/07/2018Tip 
There's No Way (Lauv feat. Julia Michaels)06/10/2018Tip: 17 
I'm So Tired... (Lauv & Troye Sivan)04/05/2019373
Drugs & The Internet04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Met You When I Was 18.09/06/20187721
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 21)

ul.tra
Member
***
Ein Riesenhit im Radio...

libertas
Member
**
Plastikmüll (2-).

BeansterBarnes
Member
***
Quite enjoyable but not long enough to capture your attention.

oldiefan1
Member
****
eine knappe 4 finde ich ok

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Chemmical
Member
**
I think 'lousy' is a perfect description for this one.

Musicfreaky_93
Member
******
wunderbar..

Uebi
Member
***
Plätschert so langweilig und emotionslos vor sich hin, dass es eigentlich ein Hit werden müsste, wenn man die aktuellen Charts so anschaut. Da hatten beide schon deutlich bessere Songs. Gute 3.

tgebele
Member
****
Finde ich jetzt gar nicht mal so schlecht. Solide Nummer.

!Xabbu
Member
***
noch knapp 3*
einmal hören und raus ausm kopf.

bluezombie
Member
****
.

Widmann1
Member
***
Gefällt mir nicht so, da hatte ich bei den beiden Besseres erwartet.

irelander
Member
**
Oh this is really lousy. Lyrics and production both hard to stomach. 1.5

fabio
Member
****
gut

Werner
Member
***
Abgerundete drei.

da_hooliii
Member
***
Klingt sehr belanglos.

Chartsfohlen
Member
***
Geht schon klar, solides Mainstream-Material. Motivational aber in der Tat auch für den Konsumenten eher schwieriges Material.

Gute 3.

gherkin
Member
****
Aangename en hitgevoelige samenwerking tussen Lauv en Sivan. Als dit wat succes zal kennen, zou dat helemaal niet zo onverdiend zijn.

Kamala
Member
***
...man hört ihnen die Müdigkeit an - ich beginne auch gleich zu gähnen...

southpaw
Member
***
Besonders motivierend wirkt das allerdings nicht.

Mark1984
Member
****
Relaxed nieuw plaatje van deze twee!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.