Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - You're So Real

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Maarten Devoldere
Jinte Deprez
Producer:Jasper Maekelberg
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06FeverPlay It Again Sam
PIASR1055CDX
Album
CD
25/01/2019

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
Changes29/06/2019Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152112
Fever02/02/2019125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Een straf album mag wel een straffe afsluiter hebben en dat is bij de nieuwste van Balthazar dus zeker en vast het geval.

drogida007
Member
*****

...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.