Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hydrogen Sea - Run

Cover Hydrogen Sea - Run
Digital
Unday / N.E.W.S. 5414165107644 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Pieterjan Seaux
Birsen Ucar
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:02/02/2019 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

25/01/2019
Digital Unday / N.E.W.S. 5414165107644 [be] / EAN 5414165107644
Toon detailsAlles beluisteren
1.Run
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17RunUnday / N.E.W.S.
5414165107644
Single
Digital
25/01/2019

Hydrogen Sea   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wear Out19/07/2014Tip: 26 
Only Oleanders15/11/2014Tip: 34 
Before I Go21/11/2015Tip: 77 
Beating Heart20/08/2016Tip: 7 
Worry03/12/2016Tip: 31 
Murky Waters11/03/2017Tip 
Flogsta19/05/2018Tip: 42 
Blackest Skies24/11/2018Tip 
Run02/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Dreams24/09/2016918
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Dit is alweer zeer fijne muziek geworden van Hydrogen Sea.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.