Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kid Koala feat. Trixie Whitley - Diamond Heart

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Trixie Whitley
Ericsan
Producer:Kid Koala
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

25/01/2019
Digital Caroline / Arts & Crafts - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Diamond Heart
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41Diamond HeartCaroline / Arts & Crafts
-
Single
Digital
25/01/2019

Trixie Whitley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Need Your Love19/01/2013453
Breathe You In My Dreams27/04/2013Tip: 2 
Never Enough05/10/2013Tip: 24 
Pieces11/01/2014Tip: 29 
Soft Spoken Words31/10/2015382
Closer30/01/2016Tip: 9 
Salt04/06/2016Tip: 11 
Dangermind05/11/2016Tip 
Heartbeat05/05/2018Tip: 18 
Touch12/01/2019Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fourth Corner16/02/2013398
Porta Bohemica31/10/2015171
Sway - Outtakes & Live Tracks05/11/20161719
 

Kid Koala   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12 Bit Blues02/02/20131971
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.