Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Celien & Margriet Hermans - Samen leven

Cover Celien & Margriet Hermans - Samen leven
Digital
Casa 13 113745329 (be)

Nummer

Jaar:2019
Label:CASA 13
Distributeur:CASA 13
Muziek/Tekst:Patrick Hamilton
Werner Bellon
Jimmy Frey
Celien Deloof
Producer:Patrick Hamilton
Coverversie van:Jimmy Frey - Samen leven
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:16/02/2019 / Piek: 48 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:09/02/2019 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

28/01/2019
Digital Casa 13 113745329 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Samen leven
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Samen levenCasa 13
113745329
Single
Digital
28/01/2019

Margriet Hermans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Good Life29/04/1989324
Nooit meer verliefd06/06/1992491
Only A Woman's Heart (Micha Marah & Margriet Hermans)15/03/1997Tip: 9 
Nu weet ik dat liefde een doe-woord is (Eric Flanders & Margriet Hermans)17/12/2011Tip: 27 
De wereld draait maar door (Ive & Margriet)05/05/2018Tip 
Samen leven (Celien & Margriet Hermans)09/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voluit - De 16 grootste hits27/01/1996412
 

Celien   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open je hart04/04/2015Tip: 34 
Jou alleen04/07/2015Tip: 24 
Net als jij21/11/2015Tip: 20 
Vlaamse velden25/06/2016Tip: 25 
Ritme in mij30/06/2018Tip: 8 
Niets meer03/11/2018Tip: 23 
Samen leven (Celien & Margriet Hermans)09/02/2019Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
*****
Moeder en dochter samen dit zou de top 10 mogen/moeten halen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.