Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - Fuel On The Fire

Cover Bear's Den - Fuel On The Fire
Digital
Caroline / Communion 05060496182852

Nummer

Jaar:2019
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Kevin Jones
Andrew Davie
Producer:Craig Silvey
Phil Ek
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/02/2019 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

01/02/2019
Digital Caroline / Communion 05060496182852 (UMG) / EAN 5060496182852
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fuel On The Fire
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Fuel On The FireCaroline / Communion
05060496182852
Single
Digital
01/02/2019

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 23 
Fuel On The Fire09/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141682
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016949
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

gherkin
Member
***
Een toch misschien net wat te commercieel klinkend nummertje van Bear's Den. Geef mij dan toch maar eerder iets als Blankets Of Sorrow.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.