Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Interpol - Fine Mess

Cover Interpol - Fine Mess
Digital
Matador / V2 1449550717

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Daniel Kessler
Samuel Fogarino
Paul Banks
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

01/02/2019
Digital Matador / V2 1449550717
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fine Mess
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Fine MessMatador / V2
1449550717
Single
Digital
01/02/2019

Interpol   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Heinrich Maneuver21/07/2007Tip: 12 
Barricade11/09/2010Tip: 22 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Antics02/10/20043017
Our Love To Admire14/07/2007321
Interpol11/09/2010510
El Pintor13/09/20141124
Marauder01/09/2018811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

drogida007
Member
****

Netter neuer Track.

gherkin
Member
*****
Album Marauder is nog geen half jaar oud, maar toch is hier nu al nieuw werk van Interpol. Fine Mess is geen nummer waarmee ze het warm water willen heruitvinden, maar wel een prima nummer waar ik als iemand die normaal gezien het werk van de groep wel waardeert ook weer van kan genieten.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.