Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Within Temptation - Supernova

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Robert Westerholt
Sharon den Adel
Daniel Gibson
William Knox
Producer:Daniel Gibson
Within Temptation
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:36ResistVertigo Berlin
00602577019005
Album
CD
01/02/2019

Within Temptation   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ice Queen16/02/2002317
Mother Earth01/06/2002336
Running Up That Hill14/06/2003481
Stand My Ground06/11/2004914
Memories12/02/2005269
Angels16/07/2005412
What Have You Done (Within Temptation feat. Keith Caputo)07/04/2007491
Utopia (Within Temptation feat. Chris Jones)07/11/2009377
Faster26/02/2011326
Sinťad14/05/2011Tip: 11 
Shot In The Dark15/10/2011Tip: 10 
Grenade20/10/2012Tip: 5 
Titanium27/04/2013Tip: 21 
Whole World Is Watching (Within Temptation feat. Dave Pirner)08/02/2014Tip: 9 
Firelight (Within Temptation feat. Jasper Steverlinck)15/12/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth23/02/2002337
The Silent Force20/11/2004432
The Heart Of Everything17/03/2007235
Black Symphony (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/20081613
An Acoustic Night At The Theatre07/11/2009316
The Unforgiving02/04/2011350
The Q Music Sessions27/04/2013427
Hydra08/02/2014437
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert22/11/20143417
Resist09/02/201922
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

gherkin
Member
*****
Ook met dit nummertje van Within Temptation is weer niks mis.

Mark1984
Member
******
Wederom een uitmuntende single!

drogida007
Member
****

Ich mag diese neue, kraftvolle WT Nummer.

tgebele
Member
****
Gemütlicher Rock-Song. gefällt mir auf jeden Fall besser als der Song "The Reckoning" aus demselben Album.

Pacadi
Member
****
ok
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.