Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Chemical Brothers - Got To Keep On

Nummer

Jaar:2019
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Peter Brown
Robert Rans
Rod McKuen
Tom Rowlands
Ed Simons
Producer:The Chemical Brothers
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:16/02/2019 / Piek: 2 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:16/02/2019 / Piek: 9 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 9 (V)
  Tip: 33 (W)

Tracks

01/02/2019
Digital Virgin EMI - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Got To Keep On
  5:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:15Got To Keep OnVirgin EMI
-
Single
Digital
01/02/2019
5:16No GeographyVirgin EMI
XDUSTCD 11 / 00602577286858
Album
CD
12/04/2019
5:16No GeographyVirgin
XDUSTLP 11 / 00602577286919
Album
LP
12/04/2019
Midland Remix5:56Studio Ibiza 2019541 / N.E.W.S.
541836CD
Compilatie
CD
07/06/2019

The Chemical Brothers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Block Rockin' Beats12/04/1997442
Hey Boy Hey Girl12/06/19992314
Let Forever Be28/08/1999Tip: 15 
It Began In Afrika29/09/2001461
Star Guitar26/01/2002Tip: 8 
Galvanize29/01/20051313
Believe14/05/2005481
Do It Again02/06/2007819
The Salmon Dance15/09/2007Tip: 3 
Midnight Madness16/08/2008Tip: 13 
Swoon15/05/2010Tip: 22 
Sometimes I Feel So Deserted02/05/2015Tip: 73 
Go30/05/20152410
Wide Open (The Chemical Brothers feat. Beck)26/09/2015Tip: 20 
C-H-E-M-I-C-A-L17/12/2016Tip: 43 
Got To Keep On16/02/2019Tip: 9 
No Geography20/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exit Planet Dust10/02/1996491
Dig Your Own Hole26/04/1997712
Surrender03/07/1999614
Come With Us02/02/200256
Singles 93 - 0304/10/2003165
Push The Button29/01/2005130
We Are The Night07/07/2007317
Brotherhood06/09/2008159
Further19/06/20102111
Don't Think14/04/2012794
Born In The Echoes25/07/2015218
No Geography20/04/201995
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****
Cooler Beat.

Mark1984
Member
******
Retegoede dance plaat!!!

Chartsfohlen
Member
****
Für mich vor allem visuell begeisternd, musikalisch habe ich schon kreativere und knalligere Songs von ihnen gehört. Meckern auf hohem Niveau, aber bei den Chemical Brothers erwarte ich geileren und spezielleren Sound für eine wirklich hohe Wertung. Dennoch cooler Rhythmus mit starkem Retro-Flair.

Starke 4.

pwill
Member
*****
"And the rain comes down, comes down like tears..."
Also Rhythmus hat der Track. Lädt geradezu unverhohlen zum Tanzen ein - wie ja auch im Video gezeigt, das ich übrigens künstlerisch für grandios halte.
Musikalisch wird hier viel gespielt - und das ist auch eine Qualität.

tgebele
Member
****
Sicherlich mal eine willkommene Abwechslung in der aktuellen Musiklandschaft.

Kamala
Member
*****
...ich mag ihren ganz speziellen Sound der hier wieder blitzt, knallt, wogt, klingelt, pfeift und noch vieles mehr...

gherkin
Member
*****
Het is alweer dansen geblazen met dank aan de in het genre toch ondertussen wel legendarische Chemical Brothers.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.