Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Galantis feat. OneRepublic - Bones

Cover Galantis feat. OneRepublic - Bones
Digital
Big Beat / Atlantic 075679854490

Nummer

Jaar:2019
Label:BIG BEAT
Distributeur:WARNER/UNIVERSAL
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:16/02/2019 / Tip / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 63 / Weken: 1
be  Tip (V)
se  Piek: 49 / Weken: 1

Tracks

01/02/2019
Digital Big Beat / Atlantic 075679854490 (Warner) / EAN 0075679854490
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bones
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25BonesBig Beat / Atlantic
075679854490
Single
Digital
01/02/2019

OneRepublic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Apologize (Timbaland Presents OneRepublic)24/11/2007223
Stop And Stare12/04/20082910
All The Right Moves20/03/2010810
Marchin On24/07/2010Tip: 14 
Secrets09/10/2010Tip: 15 
Good Life (Remix) (OneRepublic feat. B.o.B)03/09/2011Tip: 10 
Feel Again08/09/2012Tip: 17 
If I Lose Myself10/08/2013461
Counting Stars23/11/20132222
Love Runs Out26/07/2014337
I Lived29/11/2014Tip: 20 
Wherever I Go04/06/2016Tip: 16 
Kids17/09/2016Tip 
No Vacancy27/05/2017Tip: 20 
Rich Love (OneRepublic with Seeb)29/07/2017Tip: 10 
Stranger Things (Kygo feat. OneRepublic)03/02/2018Tip 
Start Again (OneRepublic feat. Logic)02/06/2018Tip: 10 
Bones (Galantis feat. OneRepublic)16/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waking Up13/02/2010871
Native06/04/20133942
Oh My My15/10/2016257
 

Galantis   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Runaway (U & I)31/01/2015621
Peanut Butter Jelly09/05/2015Tip: 5 
In My Head07/11/2015Tip: 26 
No Money28/05/20162216
Love On Me (Galantis & Hook N Sling)15/10/2016Tip: 11 
Rich Boy04/03/2017Tip 
Hunter20/05/2017Tip 
Tell Me You Love Me (Galantis & Throttle)09/12/2017Tip 
Emoji24/11/2018Tip 
Bones (Galantis feat. OneRepublic)16/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pharmacy13/06/20151282
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Werner
Member
****
Flotte Nummer, klare vier.

Widmann1
Member
*****
Ich steh ja auf dieses kommerzielle Zeug, häufig steht da dieser Ryan Tedder dahinter.

gherkin
Member
****
Aanstekelijke bedoeling van Galantis en OneRepublic. Toch wel een sterretje of vier waard.

!Xabbu
Member
**
da brennt nichts an.

fabio
Member
****
gut

Kamala
Member
****
...schon oft so gehört, but ....I just don't feel it in my bones...+3.5

Kirin
Member
***
Kann ein Song noch unorigineller sein?

Chartsfohlen
Member
****
Hat mein Vorredner gut auf den Punkt gebracht. War durchaus interessiert daran, wie diese Kollaboration klingen würde, aber letztlich ist es halt einfach solide Standard-Ware. Dafür muss sich keiner schämen, aber ein Platz in der Musikgeschichte ist dieser Titel eben auch nicht wert. Netter akustischer Zeitvertreib.

Knappe bis solide 4.

drogida007
Member
****

Schlecht ist der Song nicht, klingt halt wie schon 100 x da gewesen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.