Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fixkes - Vilamarxant

Cover Fixkes - Vilamarxant
Digital
Excelsior / V2 8714374065245

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Sam Valkenborgh
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

25/01/2019
Digital Excelsior / V2 8714374065245 / EAN 8714374065245
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vilamarxant
  6:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:16VilamarxantExcelsior / V2
8714374065245
Single
Digital
25/01/2019

Fixkes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kvraagetaan24/02/2007136
Ongelukkig06/10/20071612
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)22/12/200747
Lievelingsdier07/06/2008Tip: 16 
Rock-'n-roll23/01/2010Tip: 5 
Jodie Foster28/06/2014Tip: 81 
Buitenmens20/09/2014Tip: 21 
Koriander van den Turk04/07/2015Tip: 75 
Ik weet niemand17/03/2018Tip 
Hoboken15/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fixkes06/10/2007321
Superheld13/03/2010259
Weeral halfacht20/09/20141410
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.